23-09-2024 | 2 min | Samenwerking

Een stapje extra en wederzijds begrip: de samenwerking tussen Lomans en JS Groep

Neem contact op

Inhoudsopgave

Bij JS Groep zijn we trots op sterke samenwerkingen met onze opdrachtgevers. Een
prachtig voorbeeld hiervan is Lomans totaalinstallateur. Al ruim vijf jaar levert JS
Groep geschikte vakmensen voor de projecten van Lomans.

Monique Aaftink vertelt: “Bij JS Groep kun je er altijd op vertrouwen dat ze hun woord nakomen. Ze zorgen ervoor dat alles snel en goed geregeld is.”

Betrouwbare partner

Monique werkt al ruim 17,5 jaar bij Lomans. Zij heeft de samenwerking tussen Lomans en JS Groep vanaf het begin meegemaakt en zien groeien. “De kracht van onze samenwerking ligt in het wederzijds begrip en de bereidheid om altijd een stapje extra te zetten,” vertelt Monique.

Ze prijst vooral de inzet van Raymond Derksen, vestigingsmanager bij JS Groep. “Raymond begrijpt precies wat we nodig hebben. Of het nu tijdens kantooruren is of ’s avonds laat, hij staat altijd klaar om te helpen.”

Extra inzet maakt het verschil

Bij JS Groep draait het om meer dan alleen het invullen van vacatures; het gaat om mensen en projecten écht verder helpen. Dit bleek uit een groot project van Lomans, waar monteurs tegelijk op vakantie gingen.

“Raymond sprong in door drie keer per week langs te gaan en ervoor te zorgen dat onze eigen mensen door konden werken en de bouw geen vertraging opliep,” vertelt Monique enthousiast.

“Die extra inzet en persoonlijke benadering zie je niet bij andere detacheringsbureaus. Raymond kent de jongens op de bouw goed, en dat maakt echt het verschil.”

Snel schakelen

Raymond’s team lost problemen snel en efficiënt op, ook als het gaat om praktische zaken: “Als een vakman van JS Groep bijvoorbeeld niet het juiste gereedschap heeft, zorgen Raymond en zijn team ervoor dat dat dezelfde dag nog wordt opgelost.”

“Bij JS hebben ze een echte hands-on mentaliteit,” voegt Monique toe.

Afspraak is afspraak

Betrouwbaarheid is een belangrijke kernwaarde van JS Groep en ook van deze samenwerking. “Afspraak is afspraak,” stelt Monique. “JS gaat 200% voor haar klanten. Problemen worden altijd snel opgelost en ze leveren goed gekwalificeerd personeel.”

Ze benadrukt het belang van veiligheid: “JS Groep zorgt er altijd voor dat hun vakmensen een VCA-certificaat op zak hebben. Voor mij is dat het allerbelangrijkste als ik op zoek ben naar een nieuwe inlener.”

Persoonlijk contact

JS Groep hecht veel waarde aan persoonlijk contact. Dat ervaart Monique ook, zo vertelt ze met een glimlach: “Rond de bouwvak en kerst komt Raymond altijd langs met een presentje. Dat is altijd leuk om te krijgen en om elkaar dan even in het echt te zien en te spreken.”

Bij JS Groep kun je rekenen op betrouwbare service en persoonlijk contact, precies
zoals jij dat verwacht. We lossen problemen snel op en leveren goed gekwalificeerd personeel dat direct aan de slag kan. Op zoek naar een partner die jouw project soepel laat verlopen en echt met je meedenkt? Neem contact met ons op en ontdek wat JS Groep voor jou kan betekenen!